Fitness Center

Fra genoptrænings- til motionsniveau

 Fitnesscentret er placeret så du har mulighed for at kigge ind i Hal 1. Centeret råder over 160 m² med mulighed for at benytte omklædningsfaciliteter. Der forefindes et bredt udvalg af maskiner, så her er alle forudsætninger for at holde kroppen sund og stærk. Uanset ambitionsniveau.

Her er fokus på kvalitet og hyggelig stemning.

Kom godt i gang

Du har mulighed for at få en gratis instruktion på maskinerne før du melder dig ind, ellers har du mulighed for selv at træne det du har behov for.

Har du behov har vi et sammenarbejde med FYSIOCENTER HAARBY som du kan kontakte, hvis du vil have en til at guide dig til et individuelt træningsprogram, så du når i mål med din træning. Fx i forbindelse med genoptræning efter skader og/eller operationer.

Fysiocenterhaarby.dk

Indoor Bike

Konditionstræning i hold på specialkonstruerede cykler.

Indoor Bike er hård træning til god musik, hvor du får sved på panden, men samtidig er det en af de træningsformer, der er mest skånsom for både knæ, ankler og ryg. Du styrer selv, hvor hårdt det skal være, fordi du selv regulerer belastningen på cyklen. Instruktøren instruerer dig i, om du skal stå eller sidde, samt hvor du skal ligge i forhold til din puls og intensitetsskala. Dette medfører, at du bliver presset og får optimalt udbytte af træningen.

Formiddagshold kører sæson fra september til april. Mandag fra kl. 10.00 til kl. 11.00. Onsdag fra kl. 08.30 til kl. 09.30. Første gang mandag den 4. september 2023.

 Aftenhold kører sæson fra november til marts. Mere info om opstart senere.